Mad og Drikke

Vil du være festens konge – drinks-mesteren?

Det er slet ikke så svært, som man skulle tro at lege Tom Cruise i Cocktail, det kræver kun, at du er lidt lærenem, bruger noget tid og husker ikke at hælde for meget af de stærke varer i fra starten.

Det kan være, du har lyst til at være midtpunkt, i form af at du tager imod bestillinger på drinks fra gæsterne, og kan være en showmand eller showkvinde i rollen som bartender. Det tager ikke ret lang tid at lave hurtige drinks og kræver ikke ret meget andet end ingredienser til drinks og så nogle isterninger og et målebæger.

Og skulle det være sådan, at du og dine gæster slet ikke er til alkohol, så kan I vælge at blande dem alkoholfrie, så I stadig får smagen og de forskellige farver i glassene.

Det er billigt og festligt at blande dine drinks selv

Hvis du har prøvet at være en tur i en bar i weekenden, så ved du også, at det godt kan løbe op, og skal du købe drinks til andre, så stikker det helt af.

Men vælger du den løsning, der ligger i, at du selv blander drinks derhjemme, så kan der spares 80-90 %, og så bestemmer du selv, hvad der kommer i dem. Tænk bare, hvis du kan få en flaske for ca. 100 kr, og der kan komme 30 drinks ud af det, selv hvis du laver dem stærke og kommer 5 cl i hvert glas, så er der stadig 15 drinks i en flaske, og så skal der ikke meget hovedregning til at fastslå, at det er noget billigere end at give 40-50 kr. for en drink ude i byen.

Og hvis du er helt blank og søger inspiration til nemme drinksopskrifter, så er der virkelig en del, du kan tage fat på, men du kan naturligvis også lade dine gæster selv bestemme, hvad der skal i glasset og hvor meget.

Uanset hvad, så er det snart sommer, og der skal grilles i haverne og de åbne arealer rundt om i det ganske land, så tag mod til dig, og vær sommerens drinks mester!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *