Bolig

Sådan bliver boligindretning en leg

Skal du flytte? Eller trænger din nuværende bopæl blot til et frisk pust? Nye tips og tricks fra Dagens.dk, giver nogle bud på hvordan man laver en veludført hus-makeover. Nogle kan ikke fordrage boligindretning, og mange kan have svært ved at overskue omrokeringen af møbler og dekorationer. Boligindretning kan være svær at komme igennem, men giver et dejligt, friskt pust til hele boligen, når det er gjort.

Nøglen til en lækker lejlighed

Er du flyttet i lejlighed og skal til at skabe dig dit nye hjem? Så er der nogle enkelte råd der er værd at følge:

  • Når du skal istandsætte en ny bolig, er det ikke altid bedst at placere møbler, og andre genstande, de samme steder som i den forhenværende bolig.
  • Husk på at det er din smag der tæller, ikke alle de gode råd du får fra venner og familie.
  • Indret dit hjem med farver. Efter en lang arbejdsdag er det rart at komme hjem til et stilfuldt hus, prøv derfor at farvekoordinere noget af huset. Vælg nogle farver du holder af, og prøv at arbejde ud fra disse.

Indretning af lejlighed og hus

Der er stor forskel på indretnings-metoderne, alt efter hvilken type bolig du skal indrette. Skal indretningen foregå i en mindre lejlighed, er der måske nogle elementer der, desværre, må gå tabt. I en lejlighed er der, som reelt, ikke plads til både en hyggelig stue og fjernsynsstuen. Foregår indflytningen i hus, kan du tillade dig selv at male med en lidt større pensel. I huse med flere rum, kan der være overskud til at indrette med større variation.

Gør indretningen billigt

Selvom det kan være dyrt at flytte, med nye møbler, depositum og ny husleje, kan det alligevel gøres relativt billigt. Overvej f.eks. at bygge nogle af dine møbler selv. Gør-det-selv arbejde er blevet meget populært, og resultere ofte i en rustik og unik stil. Synes du f.eks. at en ny sofa er lige til den dyre side, kan du, gratis eller billigt, anskaffe dig nogle paller, og bygge sofaen ud af disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *