Samfund

Få de vigtigste nyheder først

Med Breaking nyt får du dagens allervigtigste nyheder først. Det er af stor betydning, at man sørger for at holde fingeren på pulsen, især i sager, der kan ændre sig eller alvorliggøres inden for kort tid.

Et tip til mistænkte corona-smittede

En meget brugbar og vigtig artikel, der er at finde på hjemmesiden, handler om, hvad man skal gøre, hvis man har mistanke om, at man er smittet med den meget omtalte corona-virus. Det beskrives, at de praktiserende læger landet over højst sandsynligt vil begynde at sætte skilte op i døren, hvor der står, at hvis man tror, man er smittet med virusset, skal man tage hjem og ringe til lægen. Dette skal gøres som alternativ til at gå ind og sætte sig i et proppet venteværelse og dermed risikere at smitte andre. Hvis man skulle finde på det mest uhensigtsmæssige sted, hvor smittefaren er stor, skulle det jo være et venteværelse hos en læge. Især fordi folk, der sidder i et venteværelse som oftest allerede fejler noget. Det betyder, at deres immunforsvar i forvejen er svækket, og derved vil de være endnu mere tilbøjelige til at tage virusset til sig, idet de har sværere ved at nedkæmpe den.

Trafiknyheder

Hvis man skal køre på arbejde, kan det være en god ide lige at tjekke trafiknyhederne, inden man går ud ad døren. Man kan eksempelvis læse sig frem til, at Nordjyllands Politi mandag morgen på Twitter udtaler, at morgentrafikken kan være negativt påvirket af nogle jernbanebomme, der ikke kan gå op. Hvis man læser længere ned i artiklen, lærer man, at det helt specifikt er på Thistedvej, den er gal. Dette er altså værd at vide, hvis Thistedvej lige præcis er den vej, man skal køre på, for at komme på arbejde. På den måde kan man allerede derhjemme planlægge en ny rute og derved undgå at få en uheldig overraskelse på vej til arbejde og at ende med at sidde i kø og komme for sent som resultat af dette. Artiklen slutter af med, at der bliver holdt øje med situationen, hvilket implicerer, at den opdateres, hvis der kommer nyt i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *